You are currently viewing Snart mor? 3 stykker udstyr der vil bidrage til din babys gode søvn

Snart mor? 3 stykker udstyr der vil bidrage til din babys gode søvn

  • Post author:
  • Post category:Tips

Det er en kæmpe omvæltning i livet at blive mor. Og fra mest af alt at skulle bekymre dig om dig selv, kommer der nu pludselig en lille guldklump ind i dit liv, der de næste mange år vil tage al opmærksomheden.

Derfor er det da også helt normalt at ville det bedste for vores børn. I denne forbindelse er det særligt vigtigt at gøre sig grundige overvejelser omkring, hvad det er for noget udstyr, din baby skal sove i og på. God søvn er nemlig én af de allervigtigste faktorer for, at dit barn har det godt.

Netop den gode babysøvn kan du finde hjælp til at opnå i denne guide!

… Her præsenterer vi dig nemlig for tre forskellige typer udstyr, som opfylder alle krav til sikkerhed såvel som komfort. Vil du vide mere om emnet, kan du også besøge hjemmesiden Sengeguruen, som har skrevet en række guides omkring søvnrelateret babyudstyr.

Økologisk babynest

En babynest er – som navnet antyder – en lille rede til din baby.

Mange babyer finder babynests trygge, idet måden de ligger på i babynesten minder en smule om det, de kender fra mors mave. Altså omslutter den bløde babynest på det nærmeste din baby.

Som med alt babyudstyr er det vigtigt, at en babynest er fuldstændig sikkert at benytte – for babyer er jo ganske modtagelige over for eksempelvis skadelige stoffer.

Nogle ting du kan kigge på er, hvorvidt der er anvendt økologiske materialer, og om det er Oeko-tex-certificeret. Det vil nemlig tilsammen betyde, at du har en ganske stor sikkerhed for, at babynesten er helt og aldeles sikker at benytte.

Et godt eksempel på et varemærke der lever op til disse krav er danske Müsli.

Kapok babydyne

Kapok er et materiale, som er langt lettere end fx dun og bomuld. Ydermere er det fugtafvisende. Disse kvaliteter gør det til et rigtig godt materiale til babydyner, hvor du netop ønsker en let, luftig og tilpas varm liggeoplevelse for dit barn.

Der er flere producenter, som laver lækre kapok-produkter. Én af disse er danske Cocoon.

Cocoon har således formået at fremstille en temperaturregulerende babydyne, som er helt fri for giftige kemikalier. Under denne dyne vil din baby opleve et solidt sovemiljø, som giver gode forudsætninger for en uforstyrret søvn.

Blødt og sikkert babysengetøj

Sidst men ikke mindst bør du også prioritere at investere i et ordentligt sengesæt til din baby.

Her er det igen vigtigt at sengetøjet lever op til de danske sikkerhedsstandarder for produkter til de mindste. Dette gør eksempelvis det GOTS-certificerede sengetøj fra Soft Gallery.

Ud over at være blødt og sikkert er Soft Gallery sengetøjet også flot. Det er nemlig fremstillet i et indbydende design og fås i en række forskellige varianter – eksempelvis hvid, rosa eller grå.

Ydermere fås deres sengetøj også i junior- og voksenstørrelser, således at hele familien kan få matchende sengetøj!