You are currently viewing Sådan sammensætter du det perfekte Instagram feed

Sådan sammensætter du det perfekte Instagram feed

  • Post author:
  • Post category:Diverse

Vi kender det alle sammen – et flot Instagram feed gør virkelig noget godt for sjælen (og antallet af følgere). Men hvad skal man lige gøre for at sammensætte et godt Instagram feed, når man ikke lever et synderligt spændende liv?

Det forsøger vi at komme med nogle gode tips til i denne miniguide til det perfekte Instagram feed. Du skal blot følge nedenstående råd – så er du godt på vej til en flottere profil på Instagram og masser af misundelses-likes fra dine kvindelige følgere.

#1 – Sæt struktur på dit feed

Det absolut vigtigste råd til at skabe et Instagram feed, der ser godt ud, er, at der skal være en fast struktur. Det kan eksempelvis være, at hvert andet billede er af med mennesker, og de øvrige billeder er af natur, bygninger eller lignende.

Det kan også være, at du er glad for at lægge citater op, og dermed er hver 3. billede et citat, som du gerne vil dele med dine følgere.

Det er sådan set ligegyldigt, hvordan strukturen er, bare du finder en, der passer til Instagrams layout med 3 billeder på hver række.

#2 – Redigér dine billeder i samme nuancer

En af grundene til, at mange Instagram feeds ser super rodede ud, er, at de består af en masse billeder i alle mulige forskellige farvenuancer. Det skyldes som regel, at man ikke får dem redigeret rigtigt.

Et godt råd er derfor, at du henter en app som eksempelvis Lightroom, og bruger den til at redigere dine billeder i nogenlunde samme farvenuancer. Det kan du eventuelt gøre med et preset. På den måde er dine billeder mere ensartede, og det ser bare meget mere professionelt ud.

Det betyder ikke, at dine billeder skal være den samme nuance resten af livet. Du kan naturligvis skifte undervejs, hvis blot du laver en god overgang.

#3 – Køb en telefon, der tager gode billeder

Et sidste råd, som også gør vidundere for dit Instagram feed, er naturligvis, at du kan tage gode billeder. Det kan enten løses ved at købe et spejlreflekskamera, eller ved at købe en telefon med et godt indbygget kamera.

Især de nye 5G telefoner har som regel rigtig gode kameraer. Det skyldes ikke som sådan, at de understøtter 5G netværk, men derimod, at det som regel er de nyeste telefoner, der er 5G kompatible. Dermed har de ofte også den nyeste kamerateknologi – og det er altså den du skal bruge, for at tage knivskarpe billeder til din Instagram.

Og så har de da også den fordel, at du kan koble op til det lynhurtige 5G netværk, der er ved at blive etableret i Danmark. Med sådan en telefon, kan du i teorien få lige så hurtigt internet på farten, som havde du installeret fibernet derhjemme. Så behøver du heller aldrig mere vente på at indlæse billeder og videoer på Instagram, på at se serier på farten eller lignende.