You are currently viewing Sådan kan du lave wellness derhjemme

Sådan kan du lave wellness derhjemme

  • Post author:
  • Post category:Tips

Hvad er bedre end selvforkælelse med neglelak, hårkur og ansigtsmaske? Desværre kan det dog være svært at finde tid til alle disse ting i en travl og hektisk hverdag. Samtidig kan det også blive nedprioriteret på grund af omkostningerne ved den slags forkælelse. Her kommer tips til, hvordan du kan skabe wellness derhjemme på blot en enkelt aften uden at bruge en formue.

1. Hårprodukter af god kvalitet

Når du går til frisøren, får du heller ikke den middelmådige hårkur, men derimod den gode kvalitet. Det kan være svært at vælge, hvad der er gode produkter, men du kan blandt andet gå efter tigi, som sikrer høj kvalitet til fornuftige priser.

2. Ansigtsmaske

Ofte kan man købe en ansigtsmaske til blot en enkelt gang. På den måde behøver du ikke at bruge oceaner af penge på ansigtsmasker til mange gange. Du kan købe en ansigtsmaske ved lejlighed og bruge den der. Det er da bedre end at have en tube, som når at blive for gammel, inden den bliver brugt.

3. Fodbad

Et fodbad kræver ikke mere end en balje, varmt vand og sæbe. Men selvom det ikke kræver alverden, giver det en følelse af velvære og ro. Et fodbad kræver, at du tager dig tiden til at slappe af med fødderne i vand. Samtidig kan du jo nyde en hårkur og en ansigtsmaske.

4. Rolig musik

Det er ikke din frisør eller fodplejer, som spiller den rolige musik i sin praksis, mens du ligger med lukkede øjne. Det er derimod en musikafspiller. Du kan snildt selv finde den samme slags musik på diverse musiktjenester og dermed gøre din wellnessaften ekstra rolig.

5. Tag dig tid

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, du tager dig god tid. Det kræver virkelig ikke mange forberedelser. Det eneste, det kræver, er en aften fri for gøremål, hvor du tager dig tid til at slappe af. Du kan klare både ansigtsbehandling, fodbehandling og afslapning på blot én aften. Det kan du ikke klare, hvis du skal ud i byen og købe dig til disse behandlinger. Det eneste, du ikke kan klare selv, er massagen. Måske er du heldig at have en samlever, der vil give dig massage. Ellers kan du købe redskaber, der kan klare det for dig. Disse kan heldigvis også fås til en respektabel pris, og du kan anvende dem til enhver tid.