You are currently viewing Hvad kan du strikke som kvinde?

Hvad kan du strikke som kvinde?

  • Post author:
  • Post category:Diverse

Der er mange der er begyndt at strikke, og flere og flere kvinder, damer og piger er begyndt at strikke for at bruge tiden på noget andet end tv, telefon og computer. Der er mange muligheder for at strikke tøj til sig selv, eller strikke noget til andre.

Det er en god personlig gave at strikke noget, da man selv har lavet det og det er også en rigtig god gave fordi det er noget du selv laver, fremfor at det altid skal være gaver man køber.

Jeg har aldrig oplevet nogle ikke blive glad for en personlig gave, som er strikket eller andre ting man selv laver. Jeg er også selv blevet glad for det, og det er bare som om gaver får en anden betydning når man selv har lavet den

Gaver til kvinder

Man kan købe mange forskellige gaver til kvinder, men eftersom flere er begyndt at strikke, så er garn en god gave hvis du ved hun går op i at strikke eller gerne vil i gang med det. Både unge, ældre og gamle strikker, og det er en god måde at bruge sin tid på, og det kan være meget afslappende at gøre det. Nogle bruger det lidt som meditation, da det får dem til at slappe af, og ikke tænker på andre ting.

Så vil du glæde en kvinde, så kan du gøre det ved at købe noget du ved hun kan lide, og for eksempel på noget hun kan bruge tid også. Da minder ofte er skabt gennem tid, oplevelser, enten selv eller sammen med andre. Det kan være så mange forskellige ting, dog er noget hun bruger man af sin tid på et godt valg, for så er du sikker på den falder i god jord.

Hvordan finder du den bedste gave?

En god måde at finde en gave på, er ved at stille nogle gode indledende spørgsmål, men uden det er for åbenlys. For stiller du spørgsmålene for direkte, så kan hun næsten regne ud at det er fordi du vil købe noget, eller fordi du er ved at planlægge noget. Der er mange måder at stille spørgsmål på, og det kan for eksempel være at du synes et eller andet er fedt, blot for at få hendes svar og holdning på noget. Så spørger du ikke direkte, men du får hende alligevel til at komme med sin mening.

En anden god måde at gøre det på, er eventuel ved at spørge hende hvad hun kan lide, og hvad hun synes hun mangler, bare af ren nysgerrighed. På den måde kommer hun med nogle helt konkrete ting. Det behøver jo ikke at være en fødselsdagsgave, det kan også bare være en gave for at glæde hende.