You are currently viewing 3 tips til at blive bikiniklar

3 tips til at blive bikiniklar

  • Post author:
  • Post category:Tips

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og i maj måned begynder man at mærke varmen i luften, om ikke alle dage så i hvert fald nogle stykker. Det er også de dage vi bliver mindet om at det snart er tid til at bliver strandklar eller med andre ord bikiniklar.

Der er ikke en definition for hvad “bikiniklar” betyder, det er dig selv der lave definitionen i dit hoved. Uanset hvad din definition af bikiniklar er, så får du her 3 tips til at komme i mål + et lille bonustip.

#1 Slut med vinterhygge

Om vinteren har vi en tendens til at hygge ekstra meget, for iih hvor er det synd for os med al den kulde og blæst. Hvis du gerne vil blive bikiniklar må det slutte NU. Det vil sige ting som:

  • Chokolade om aftenen.
  • Varm kakao og kage på kolde dage.
  • Morgenbordshygge i weekenden
  • [Udfyld selv mere]

Skal altså droppes, om ikke andet for en stund mens du gør dig bikiniklar. Når det kommer til stykket handler det om at forbrænde mere end du indtager.

#2 Start med en nærende morgenmad

Når man siger at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så er der altså noget om det. Alligevel er der alt for mange der glemmer at starte dagen med et godt morgenmåltid, og selvom det ikke er overbevisningen hos dem, så påvirker det en resten af dagen.

Et godt morgenmåltid er eksempelvis havregrød eller havregryn med mælk. Selvom det lyder kedeligt, behøver det ikke være det. Gør noget ekstra ud af at anrette det med frugt, nødder, müsli og måske lidt æblegrød eller syltetøj. Et god morgen med god mad, vil give dig energi til den træning du skal lave senere på dagen, for at få kroppen i form til bikinien.

#3 Kom i gang med træningen

Og så skal der gang i træningen, for Rom blev ikke bygget ved at en flok håndværkere sad på deres flade. Det kan være små ting, det kan være styrketræning  eller det kan være decideret konditræning, det hele afhænger af dine ambitioner for at blive bikiniklar.

En lille ting kunne være at gå, løbe eller cykle frem og tilbage fra arbejde hver dag og lade bilen stå derhjemme generelt. Styrketræning kan foregå i fitness eller i hjemmet med armbøjninger, mavebøjninger osv. naturen giver også rig mulighed for at styrketræne. Sidst men ikke mindst kan du også vælge at løbe en længere tur eller cykle en længere tur for rigtig at få gang i forbrændingen. Holdtræning er også en mulighed hvis du er meldt i fitness eller kan lide at gå til f.eks. yoga.

#4 Bonustip: tag bikinien på

På falderebet får du lige et bonustip og jeg vil mene at det er det bedste tip og nemmeste. I stedet for at bekymre dig om hvordan du ser ud, så tag bikinien på, tag på stranden og nyd vejret og friheden. Husk bare et lækkert strandhåndklæde så du kan blive liggende på stranden en god sjat tid (selvfølgelig ikke mellem 12-15).

God sommer og god tur på stranden og i vandet.